GalfiArpad

Tisztelt székelyudvarhelyiek!

Group 13

Gálfi Árpád vagyok, Székelyudvarhely 2016-ban megválasztott polgármestere, és egyben a közelgő választások egyik jelöltje.

Ugyanaz a Gálfi Árpád vagyok, aki ezelőtt is voltam, és ugyanaz, akinek szeretnék megmaradni a jövőben is.

Annak, hogy nem vagyok elkötelezve egyetlen politikai vagy gazdasági érdeknek sem, igen nagy ereje van a mai világban.

Az is sokatmondó, ha valaki ennyi idő alatt mindvégig meg tudta őrizni hajthatatlanságát, és nem tartozik sem Bukarestnek, sem felsőbb politikai érdekköröknek bólogatással, engedelmességgel.

Bizonyára mindenki tapasztalja, hogy elindult a kampány, és mindenki a saját lehetőségei szerint kampányol. Látom, vannak, akik filmstúdiókat megszégyenítő módon tesznek közzé kisfilmeket, amelyeken hiteles emberek beszélnek róluk elismerően.

Én nem látom értelmét, hogy ismert emberekkel mondassam el, hogy mennyire jó vagyok, mert akik ismernek, tudják, hogy mit képviselek, mit valósítottam meg az életben.

Már sokszor beszéltem arról a kényszerpályáról, amelyre választási ellenfeleink kényszerítettek. Sokszor elmondtam, leírtam és valószínűleg még sokszor el fogom mondani, hogy a POL, a Szabad Emberek Pártja egy eszköz annak a kiváló csapatnak, amelynek tagjai az általam is képviselt értékrend mellé felsorakoztak. Szabad emberek vagyunk, „közös küldetésünk: a város”!

Mi hagyjuk, hogy mások álmodozzanak. Mi tenni fogunk Székelyudvarhelyért.

Kérem, böngésszenek, informálódjanak ezen az oldalunkon, hogy tájékozódjanak küldetésünkről, ismerjék meg csapatunkat.

Székelyudvarhely! Itt vagyunk, készen állunk, hogy szolgáljuk a közösségünket! Történelmi pillanat előtt áll városunk, amikor megtörténhet az, hogy megtisztítsuk a közéletet a politikai csatározásoktól. Nem érdemes kihagyni ezt a nagy lehetőséget!

A Szabad Emberek jelöltjei számítanak önökre és önök számíthatnak ránk.

Közösen dePOLitizálhatjuk a várost!

Szeptember 27-én szavazzon a POL csapatára, a POL polgármesterjelöltjére, mert ez nem POLitika, hanem SZABADSÁG!

Hittel, bizalommal és nagy tisztelettel:

PolgarmesterAlairas

Gálfi Árpád – polgármester

Kapcsolódó bejegyzések